Over
Part of Something
bigger.

part of something bigger

Wie zijn wij?

Wij zijn Part of Something Bigger, een initiatief van StudyWorks. StudyWorks is een snelgroeiend bijlesinstituut dat dagelijks honderden kinderen in heel Nederland helpt door middel van bijles. huiswerkbegeleiding en examentraining.

Met Part of Something Bigger willen wij bij meer mensen onder de aandacht brengen dat onderwijs niet altijd vanzelfsprekend is. Door middel van onze kleding willen wij ons steentje bijdragen aan het onderwijs. Per verkocht kledingstuk doneren wij daarom 20% aan stichting Edukans, waarmee Edukans kan bouwen aan onderwijs in ontwikkelingslanden.

De eerste kledinglijn van Part of Something Bigger bestaat uit drie designs die allemaal beschikbaar zijn in hoodies en sweaters. Mocht jij je ook willen inzetten voor het onderwijs, dan kun je dit doen door het bestellen van een hoodie of sweater in de shop en zo indirect een bedrag te doneren aan Edukans.

Onderwijs is niet altijd
vanzelfsprekend.

In Nederland is toegang tot goed onderwijs heel normaal, maar dat is helaas niet overal in de wereld zo. In andere landen zijn er kinderen voor wie onderwijs niet zo vanzelfsprekend is. Op veel plekken in de wereld leven kinderen die er alles voor zouden doen om überhaupt naar school te mogen gaan. Bijles is wat dat betreft een realiteit die voor velen nog verder van huis ligt. Wij zijn ons erg bewust van dit contrast en zien daarin onze eigen verantwoordelijkheid. Het doel van Part of Something Bigger is goed onderwijs voor iedereen. Daarom doneren wij per verkochte hoodie / sweater een deel van de opbrengst aan Edukans om het onderwijs te steunen, ieder kind heeft recht op goed onderwijs!

Wil je meer lezen over Edukans? Klik dan hier