Ontstaan part of something bigger.

initiatief van StudyWorks.

Part of Something Bigger is een initiatief van StudyWorks. StudyWorks is een snelgroeiend bijlesinstituut met meer dan 4000 bijlescoaches in dienst die zich dagelijks inzetten om honderden kinderen in heel Nederland te helpen met hun schoolwerk. Dit doen zij door het geven van bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. 

Het idee van onze kleding is in eerste instantie ontstaan vanuit StudyWorks met de gedachte om merchandise te ontwikkelen voor bijlescoaches. In de tijd dat StudyWorks hiermee bezig was moesten de basis- en middelbare scholen door de corona pandemie voor de tweede keer hun deuren sluiten. Dit bracht veel zorgen met zich mee over mogelijke onderwijsachterstanden bij leerlingen. Hieruit is het initiatief van Part of Something Bigger ontstaan. 

ontstaan

part of something bigger.

 

Door het project van de merchandise onder de aandacht te brengen bij een groter publiek dan alleen de bijlescoaches van StudyWorks wil Part of Something Bigger zorgen voor meer bewustwording van de huidige onderwijssituatie, niet alleen in Nederland. Door het kopen van een van onze kledingstukken steun je het onderwijs. Part of Something Bigger doneert per verkocht kledingstuk 20% aan stichting Edukans

Het doel van Part of Something Bigger is onderwijs voor ieder kind, in een tijd dat onderwijs zeker niet altijd vanzelfsprekend is. 

ontstaan
Leerlingen op school in Ghana - Edukans