Hoe dragen wij ons steentje bij?

Shape

"Ieder kind verdient het om een goede educatieve basis te krijgen"

Wie zijn wij en wat doen wij?

Wij zijn Part of Something Bigger, een initiatief vanuit StudyWorks. Met Part of Something Bigger wil StudyWorks bij meer mensen onder de aandacht brengen dat onderwijs niet altijd vanzelfsprekend is. Daarom is dit nieuwe initiatief ontstaan waarbij wij door middel van onze  kleding ons steentje bijdragen aan het onderwijs. Per verkochte trui of sweater doneren wij €… aan stichting Edukans, waarmee Edukans kan bouwen aan onderwijs in ontwikkelingslanden. De lancering van Part of Something Bigger start met onze eerste kledinglijn genaamd: … Deze lijn bestaan uit drie designs die allemaal verkrijgbaar zijn in hoodies en sweatshirts. Mocht jij je ook willen inzetten voor het onderwijs, dan kun je dit doen door het bestellen van een hoodie of sweater bij Part of Something Bigger en zo indirect een bedrag te doneren aan Edukans

Onderwijs is niet altijd vanzelfsprekend

In Nederland is toegang tot goed onderwijs heel normaal, maar dat is helaas niet overal in de wereld zo. In andere landen zijn er kinderen voor wie onderwijs niet zo vanzelfsprekend is. Op veel plekken in de wereld leven kinderen die er alles voor zouden doen om überhaupt naar school te mogen gaan. Bijles is wat dat betreft een realiteit die voor velen nog verder van huis ligt. Wij zijn ons erg bewust van dit contrast en zien daarin onze eigen verantwoordelijkheid. Daarom doneren wij per trui een deel van de opbrengst aan Edukans om zo het onderwijs te steunen, want ieder kind heeft recht op goed onderwijs!

Een nieuw initiatief

Part of Something Bigger is een nieuw initiatief van StudyWorks. StudyWorks is een snelgroeiend bijlesinstituut dat dagelijks honderden kinderen in heel Nederland helpt om hogere cijfers te halen door middel van bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. Aangepaste bijles voor ieder kind staat bij StudyWorks centraal waardoor ieder bijles zo effectief mogelijk is. Al sinds … ziet StudyWorks ook haar verantwoordelijkheid wat betreft onderwijs buiten Nederland, waar dit veel minder vanzelfsprekend is. Daarom doneert StudyWorks sindsdien voor iedere review € 2,- aan stichting Edukans.