Veelgestelde vragen.

Hieronder zie je onze meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

Part of Something Bigger is een initiatief van StudyWorks. Met Part of Something Bigger willen we bij meer mensen onder de aandacht brengen dat onderwijs niet altijd vanzelfsprekend is. Door 20% per verkochte trui te doneren aan stichting Edukans draagt Part of Something Bigger haar steentje bij aan de ontwikkeling van het onderwijs in ontwikkelingslanden.

Part of Something Bigger is een initiatief van StudyWorks. StudyWorks is een snelgroeiend bijlesinstituut dat dagelijks honderden kinderen in heel Nederland helpt om hogere cijfers te halen door middel van bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. StudyWorks doneert al jaren per geschreven review €2,- aan Edukans om zo ook bij te dragen aan het onderwijs buiten Nederland.  

Je kan een bijdrage leveren door middel van het kopen van een hoodie of sweatshirt. Op deze manier doneer je indirect een bedrag aan Edukans, draag jij je steentje bij en loop je ondertussen ook nog eens in een gave hoodie / sweatshirt!

Op dit moment hebben wij onze eerste collectie gelanceerd. Natuurlijk zal dit niet zo blijven en zullen wij in de toekomst met nog veel meer collecties komen.

Updates kan je vinden op onze social media accounts, so stay tuned!

De hoodies en sweatshirts bestaan voor 80% uit gekamd ringgesponnen katoen en voor 20% uit polyester. 

Als je om welke reden dan ook je online aankoop wenst te retourneren, dan kun je ongebruikte artikelen retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Dit kan je doen door het kledingstuk per post terug te sturen. Zorg dat de artikelen die je wilt retourneren goed verpakt zijn. Plaats de artikelen in de originele verpakking in de doos en voeg het ingevulde retourformulier hieraan toe. Breng je pakket naar een afleverpunt (zie retourlabel). Bewaar je ontvangstbewijs.