Explore
part of something
bigger
.

Wij zijn Part of Something Bigger, een initiatief van StudyWorks. Wij vinden dat ieder kind toegang moet hebben tot goed onderwijs, niet alleen in Nederland.

We vinden het belangrijk om groots te dromen. We willen een positieve revolutie tot stand brengen, vol mensen die vooruit kijken en de handen ineen slaan voor een betere wereld voor de volgende generatie. Laat jouw aandeel hierin zien door middel van de Badge hoodie en be your Part of Something Bigger.

Badge design

Explore

Explore
part of something
bigger
.

"Knowledge is the passport to the future. Tomorrow belongs to those who prepare for it today" - Malcolm X

Kennis is de grondstof waar onze maatschappij uit opgebouwd is en vormt de mogelijkheid naar verbazingwekkende ontwikkelingen in de toekomst. Om deze reden zetten wij ons in voor de verspreiding van kennis en het zorgen voor beter onderwijs, overal in de wereld.

Knowledge design

Explore

Explore
part of something
bigger
.

"Er zitten twee kanten aan elk verhaal"

Dit vinden wij een belangrijke boodschap. Niet alleen van toepassing op verhalen, maar op elk probleem en elke situatie. Probeer in dimensies te denken en daarbij het grotere plaatje te zien. De geschiedenis leert ons dat wanneer we op deze manier de handen ineen slaan, pas echt grote stappen gemaakt kunnen worden.

Dimension design

logo-grijs