Neem contact met ons op onderhoud

Bezoekadres

Wij zijn gevestigd in een gezamenlijk bedrijfspand te Utrecht

Europalaan 100,
3526 KS Utrecht

Bel ons

Wij zijn op werkdagen telefonisch te bereiken tussen
09:00u en 18:00u

030 744 05 38

Stuur een mailtje

Vragen? Je kunt ons ook een mailtje sturen via
onderstaand e-mailadres

posb@studyworks.nl

Veel gestelde vragen

Door een bedrag per verkochte trui te doneren aan stichting Edukans draagt haar steentje bij aan de ontwikkeling van het onderwijs in ontwikkelingslanden. 

Part of Something Bigger is een initiatief van StudyWorks.  StudyWorks is een snelgroeiend bijlesinstituut dat dagelijks honderden kinderen in heel Nederland helpt om hogere cijfers te halen door middel van bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. Sinds .. doneert StudyWorks per geschreven review €2,- aan Edukans om zo ook bij te dragen aan het onderwijs buiten Nederland.  

Door middel van het kopen van een hoodie of sweatshirt doneer je indirect een bedrag aan Edukans. Op deze manier draag ook jij je steentje bij en loop je onder tussen ook nog eens in een gave thoodie / sweatshirt.

Edukans maakt het verschil in onderwijs. Ze zetten zich in voor jongeren in ontwikkelingslanden om zo iedereen een eerlijke kans te geven. Een groot deel van hun focus ligt bij de Werelddoelen (SDG’s) waarbij zij streven naar een wereld waarin ieder kind de mogelijkheid krijgt om zich te ontwikkelen tot een volwassene met vol vertrouwen. Wij vinden dat iedereen zich bewust zou moeten zijn van het feit dat dit nu nog niet de werkelijkheid is. Door middel van jullie bijdragen die wij zullen doneren aan Edukans, zullen steeds meer mensen een bijdrage leveren aan een wereld met gelijke kansen voor ieder kind. 

Op dit moment hebben wij onze eerste collectie gelanceerd. Natuurlijk zal dit niet zo blijven en zullen wij in de toekomst met nog veel meer collecties komen.

Updates kan je vinden op onze social media accounts, so stay tuned!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Inhoud wissel