Onze Ambassadeurs.

STUDYWORKS.

StudyWorks, een van onze ambassadeurs en tevens de initiatiefnemer van Part of Something Bigger, is een snelgroeiend bijlesinstituut dat dagelijks honderden kinderen in heel Nederland helpt om hogere cijfers te halen door middel van bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining.

ambassadeurs

Onze visie.

De visie van StudyWorks is om elk kind passende bijles aan te bieden in een vertrouwde omgeving. Vanuit de gedachte dat ieder kind anders is, zijn de bijlessen van StudyWorks daarom nooit hetzelfde. Unieke bijlessen van hoge kwaliteit en afgestemd op de behoefte van ieder kind. Dat is waar StudyWorks voor staat.

Onderwijs voor iedereen.

Gelukkig hebben de kinderen in Nederland gewoon toegang tot goed onderwijs. Maar dat is helaas niet overal in de wereld zo. 

StudyWorks is een van de ambassadeurs van Part of Something Bigger, omdat StudyWorks vindt dat ieder kind toegang moet hebben tot goed onderwijs, niet alleen in Nederland. In ons land vinden wij goed onderwijs al heel normaal, maar dat geldt helaas niet overal in de wereld. In andere landen zijn er kinderen voor wie onderwijs niet zo vanzelfsprekend is. Op veel plekken in de wereld leven kinderen die er alles voor zouden doen om überhaupt naar een les te mogen gaan. Bijles is wat dat betreft een realiteit die voor velen nog verder van huis ligt.

StudyWorks is zich erg bewust van dit contrast en ziet daarin haar eigen verantwoordelijkheid. Daarom draagt StudyWorks de stichting Edukans een warm hart toe. Stichting Edukans is actief in ontwikkelingslanden en werkt om kinderen en jongeren van het best mogelijke onderwijs te voorzien. Goed onderwijs is de basis voor de toekomst. Een toekomst die niet overal zo vanzelfsprekend is als bij ons in Nederland. StudyWorks doneert al jaren voor iedere review die hun klanten schrijven € 2,- aan Edukans

Bekijk de voortgang van deze actie op de actiepagina. Met uw review helpt u niet alleen onze service te verbeteren, u maakt ook beter onderwijs mogelijk waar dat niet vanzelfsprekend is.